Tuesday, December 05, 2006

"Cafe Red"

SOLD
Do you think he is ever gonna show up? Or maybe she doesn't even wait for him any more. Had to finish it quick. I have 10 guests for dinner tonight! So up to the kitchen. I like this color. Wish I were having a drink in the Cafe Red...
Kirmiziyi yiyecektim neredeyse bugun. Son dakikada tuvalde kullanmaya karar verdim! Aksam yemege on kisi bekliyorum. Kaciyorum...

5 comments:

Anonymous said...

Ilk bakista kadinin aynada ki bir yansima oldugunu farkedemedim (oyle degil mi? :)) Sanirim kirmizi dolayisiyla Capitol'deki bordo renkli buyuk koltuklari olan kafeyi cagristirdigi icin kafam karisti. (Orasi katin ordasinda yer aliyor ve 3 tarafi bos) Kirmizi carpici olmus. Resimler daha buyuk bir boyutta yuklenemiyor mu acaba buraya? Tikladigimda gordugum resim de sayfada gordugumle ayni boyda. Karsidaki cercevede secilebilecek bir resim var mi diye bakmak istedim ama cok kucuk.

Anonymous said...

I would like to have a coffee there myself! The bright red is a good touch and makes the place very attractive. The impression I get is, even if he shows up or not, she enjoys sitting there and we sure enjoy looking at it.

Yapincak Gurerk Okyar said...

musdu evet yansima aynadan. Mekan hayalden. Boyuta gelince tercih etmiyorum, tuvalin orgusu belli oluyor ve resimde tercih edilmeyen bir yakinlik olmus oluyor, genel algi zorlasiyor. Nasil resim yaparken de iki dk.da bir 5 geri adim atip uzaktan bekma ihtiyaci oluyorsa, burda da iste o bes adim uzaktan mesafesini kullanmaya calisiyorum. Cogu ressam-blogger da boyle sergiliyor. Cercevede secilebilecek bir goruntu yok.

Yapincak Gurerk Okyar said...

fin thanks! Red is the color!

Omer said...

ben aynadan cok, randevusu olan kisinin kizi gozledigini dusundum ama randevuya gitmeyecek cunku cesareti yok. Kirmizi cafe, boyle cafelerin sayisi artmali. Resimdeki nesneler tek tek algilanabiliyor. Yesil renk cok gercekci yapmis resmi.