Friday, December 15, 2006

"The Market Place"

SOLD
I started this "a-painting-a-day" practice on Nov.20th. Four weeks done already; 20 paintings, no days skipped. Some of them were more popular than the others. I did this painting for the ones who kept saying "The Bazaar" was their favorite. It's always great to play with the colors. So enjoy the variation.

"Her-gun-bir-resim"e 20 Kasimda basladim. Yirmi resimle dort hafta geride kaldi bile, tek gun atlamadan. Bazi resimlerim bazilarindan daha populer oldu. "The Bazaar" bunlardan biriydi, tekrar tekrar guzel emailler aldim resim hakkinda. Sevenlerine, simdi de bir varyasyonu. Renklerle oynamak her zaman buyuk zevk. Oynadim...

4 comments:

ERMAN'IN DUNYASI said...

Selam Güzel KIZ,
Bu sabah kendi blog'uma resim koyarken aklıma geldi. Acaba Yapo'da da varmı diye. Yine çok güzel bir renk cümbüşünün içine düştüğümü sandım. Galiba ben renklerin çoşkusunu seviyorum.
Hadi yarına yeniden...

Omer said...

Yuppy,

Renkler costuruyor insani, butun meyvelerin kokusunu alip rengini gorebiliyorum. Keske pazarlar resimdeki kadar guzel olsa.

Selamlar
Iyi alisverisler

Anonymous said...

Pembe ile kırmızı çok hoşlanmışlar mı ne biribirilerinden?
Ya da "onları uyumlu gösterebilmektir ustalık" mı diyorsun?
Ne dersen de renkler çok hoş.
Erhan

Mine said...

evet evet! "The Bazaar" benim de favorilerimdendi!
baskalarinin commentlerini okudum da ya sen sanatkarsin arkadaslarin da masallah siir yazar gibi yaziyorlar commentlerini.

calismalarini ve caliskanligini gipta ile izliyorum. bi de ben boyle her gun bu kadar guzel bir sey yapabilsem tezimle ilgili olarak.