Wednesday, November 22, 2006

"Lost in a Moment"

SOLD
Third day, third painting. Tried to finish before evening in order to get good shots under the daylight. I finished but I am still bad at taking photos. Wish you saw the originals... After the playful painting of yesterday, here I am with this simple subject, yet a difficult one. I am enjoying these colors though, the ones who checked my portfolio ("Yapincak's Portfolio" in the sidebar) would realize the change-from grays to whites and colors.
I would like to thank the ones who leave comments on this page for keeping this blog alive. And also thanks for Basak, Atilla, Ulku&Mike, Kardem, Mine, Zeynep, Cagla&Bob and my beloved piano teacher from Bilkent University who is now teaching and continuing his piano career in the States, Namik Sultanov for their mails. Your comments and good wishes mean a lot. They give me the energy and the excitement I need to achieve this task.
Üç gün, üç resim. Zor iş. Yine de zevkli. Beni pes ettirmeyen mesajlarınız aslında! Yo, yine de söylemem gerek, çok keyifle çalışıyorum, bunca aradan sonra büyük zevk. Dünkü coşkulu resimden sonra, bugün biraz sakinlik. Yandaki linki tikladiysaniz (Yapincak's Portfolio) eski resimlerimle aradaki farki fark etmissinizdir. Grilerden sonra, beyazlar ve parlak renkler.

2 comments:

ERMAN'IN DUNYASI said...

Sevgili Yapo, resim bir harika. En kısa zamanda sana poz vermeye geleyim. Bu arada bende bir Blogger hazırladım. Daha çok yeni ama adres şimdilik benli. ermanindunyasi.blogspot.com altına bir şeyler yaz bakalım nasıl olacak.... Öptüm... Dayın

Kaş'ta serap said...

Yapo'cuğum bak harika işler çıkmaya başladı işte.Şu desenin oturuşuna ve aydınlığa baksana. Biliyorsun renkler insanın iç dünyasını anlatır derler. Demek ki grilerden aydınlık beyazlara geçilmiş, bu işte birilerinin parmağı var gibi!..:))) hadi hayırlısı bol aydınlık günlere, sevgiler Serap